Travtræner Peter Frandsen

Peter er født i 1966 og har været professionel træner siden 2006.
Peter har arbejdet som 1. mand/jockey hos en lang række professionelle trænere, bla. Henrik Vestergaard, Kaj Jensen og Henrik Lønborg. 
 
 
En af de faste medhjælpere er amatørkusken Jimmi Riisgaard:
"Peter skoer selv sine egne heste, og han er faglig dygtig og er god til også at lære fra sig. Peter er altid selv i stalden og altid den første på banen. Han har en rolig hånd til hestene , og er utrolig dygtig til ungheste.  Peter er ikke bleg for at lade andre køre sine heste, hvis der for eksempel er et amatørløb, som hesten står godt i.  
I stalden har vi et utrolig godt sammenhold, både medhjælpere og hesteejere. Der er altid en god og uformel tone og en hyggelig stemning. Alle er velkomne i stalden."
 
 
Peter Visti har Liga 5 vinderen Tinita Tårs:
"Jeg er kommet i Peters stald gennem en årrække. Først med Romantic Spring, som både Peter og jeg havde meget store forhåbninger til. Hun vandt tre gange i streg, men blev syg og måtte desværre aflives. Tinita Tårs kunne jeg ikke rigtig få til at løbe. Hun løb 26" tider, men Peter ændrede lidt hist og her, der kom nye sko på uden tå, og pludselig løb hun 1:17".  Nu er vi ved at få trænet Catchy Spring op. Det bliver meget spændende. Peter og jeg har et utrolig godt samarbejde. Han er rigtig dygtig. Det er altid hyggelig og rart at komme stalden."