Din hest kan, med Peter Frandsen som kusk, komme til løb i en ægte Chevi Kryptonit Amerikaner  sulky. 
Ring for yderligere information.
 
 

Nyheder

Juli -17  
Eric W Boko til start lørdag d. 08-07-2017
På lørdag debuterer Eric W Boko for Stald Højbjerg. Jimmi Riisgaard sidder i sulkyen og hesten vurderes til at have en god chance.
 
 
JUNI-17
Ny hest til Team Frandsen 
Vi byder velkommen til Sabacan Savage(Classic Photo). Sabacan er en 6 årig vallak, importeret fra Finland for vores maltesiske kunde. Vi glæder os til at komme igang med træningen og se hvad fremtiden bringer. 
 
 
Hilsen fra Malta
Peter har været på Malta. Her sendte Peter en hilsen hjem, hvor han fortæller om sin rejse. Videoen kan ses ved at klikke her.

MAJ-17

Chancevurdering til JVB d. 29-05-2017:
I aften starter Tinita Tårs i løb nr. 6 - spor 3. Tinita Tårs kommer efter et par måneders pause, men jeg synes, at dette ligner et udmærket tilbud, i hvert fald til en triochance. Hesten har kun holdt helt fri i 14 dage, men har ellers trænet kontinuerligt i hele forløbet, så jeg vil mene, at formen er OK.
 
Chancevurderinger til billund d. 25-05-17:
Billund torsdag d. 25-05-17: Vi starter Camble Flame i løb 1, nr. 5 med 20 meters tillæg. Her er vi glade for en præmie. I løb nr. 6 har Gianina trukket spor 7. Hun har trænet godt og bør være en triochance.

 

 

 

 

 

 

Velkommen til Eric W Boko.

Vi byder velkommen til en ny hest i stalden og samtidig et nyt spænende anpartsprojekt. Eric W Boko er importeret fra Holland og har en rekord på 1.14.3
Læs mere om Eric på hans egen side under Anpartsheste.
 

 

 

NY AMERIKANERSUKLY TIL TEAM FRANDSEN

         
     Stalden råder over denne flotte Chevi Kryptonit Amerikaner sulky.
Din hest kan, med Peter Frandsen som kusk, komme til løb i en ægte amerikaner sulky. Ring for mere information.